Fra gammelt til nytt bad

Går du med tanker om å renovere badet ditt, må du bare komme innom oss for en prat. Det gjorde en kunde av oss fra Stavanger. De ønsket å gjøre om på et lite bad i annen etasje. Vi startet med å avtale befaring. Derfra gikk det slag i slag.

Det starter med en befaring av badet

En befaring av badet som skal renoveres gir både oss og kunden et godt utgangspunkt. Vi får bedre oversikt over jobben som skal  gjøres, og kunden får et inntrykk av oss som tross alt skal "overta" badet deres for en periode. En befaring setter oss i stand til å gi kunden tilbakemelding på de ønskene han har: om det er praktisk mulig og hvor enkelt eller komplisert jobben blir. I dette tilfellet kom vi frem til en løsning som kunden ble godt fornøyd med. 

Det nye baderommet blir til

På dette badet måtte alt rives, gamle fliser måtte meisles ut og fjernes - alt ble bygget opp på nytt. Vi i Forus Rør er totalentreprenør og koordinerer hele baderomsprosjektet. Vi holder rede på hvem som skal inn når, hva som skal gjøres og holder i dialogen med murer, tømrer, elektriker, maler, rørlegger og gulvlegger. Det er mange håndverkere som skal gjøre hver sin del - og kunden forholder seg til oss. Enkelt og greit.

Det endelige badet

Et standard bad tar fra 4 til 6 uker å totalrenovere. Her var det ingen overraskelser underveis, og det gikk som planlagt. Dels skyldes det befaring av badet på forhånd og god faglig kompetanse etter mange års erfaring med oppussing av bad. Sluttresultatet ble meget bra, og kunden var godt fornøyd. De hadde fått det slik som de ønsket det: et lite, men fint bad i annen etasje. Badet har skråtak, men det er mye gulvplass og den ble utnyttet best mulig.