Produkter Tjenester Meny
Hvitt VB bad med rundt stort speil over vask

Gjør litt, og få et bedre bad!

Petter Soma, butikkleder hos oss, har noen gode råd om du ikke har råd til full oppussing av badet akkurat nå. Han gir ofte kunder råd om hva de bør prioritere for å heve kvalitet og komfort på badet.

Det er ofte fullt mulig å få et bedre bad uten full oppussing, og det kan absolutt være et godt alternativ når budsjettet ikke strekker til. Mange har utstyr som er slitent eller ødelagt, men det kan også være at smaken har forandret seg. 

– Bytt ut det du bruker oftest

Utskiftninger du får mye igjen for er de som både hever funksjon og utseende, mener han: 

– Det er klart at badet blir friskere hvis du bytter ut håndklær, knagger og såpekopp, men du vil oppleve en mye større fornyelse hvis du erstatter det som blir mest brukt. Servantbatteri, dusjsett og toalettsete er eksempel på ting du nokså enkelt kan skifte ut for å få et bedre bad, og her kan du også velge utførelser som gjør at du hever stilen på badet. 

Hvis du vil heve det enda et hakk er det også mulig å bytte baderomsmøbler uten at det trenger å bli oppussing av hele badet. Og da er det også mulig å forbedre noe mange irriterer seg over: 

– Oppbevaring! Upraktiske baderomsmøbler er noe mange irriterer seg over på badet. Har du smale skap vil du oppleve en langt mer organisert hverdag hvis du bytter til store skuffer med smart innredning

Kjøp kvalitet – også på salg

Vi forstår godt at folk vil gjøre gode kjøp på salg, og få mest mulig for pengene. Men han har et godt råd på lager her også: 

– Skal du kjøpe på salg, bør du være sikker på at du kjøper nedsatte kvalitetsvarer. Det finnes jo dem som har "salg" det meste av året, og da kan man spørre seg hva de egentlig selger. Kjøp ting som tåler bruk, som tåler norsk klima og vanntrykk, og bestill montering av noen som kan det. 

Bedre føre var…

Baderomsutstyr har forskjellig levetid, og for å unngå lekkasjer og dyre reparasjoner er det viktig at ting fungerer som de skal:  

– Noen ting har det med å bli ødelagt når det passer som verst. Derfor, hvis du har et toalett, servantbatterier eller dusj som nærmer seg utløpsdato, er det ekstra smart å gjøre noen gode kjøp på salg. Så kan du få ordnet med montering når du har tid. 

 

Petters "bytte litt-liste":

Når du har overtatt en brukt bolig:
Bytt ut toalettsetet, og vurder tilstanden på dusjsett, evt. kabinett og servantbatteri 

Nå du vil forbedre hel hetsinntrykket:
Skift baderomsmøblene, legg til ny belysning og erstatt dusjkabinettet med dusjvegger 

Når du vil heve komforten:
Bytt ut det du bruker oftest; dusjsett, servantbatteri, toalett/toalettsete 

Når du vil bruke mindre energi: 
Bytt ut den gamle varmtvannsberederen, erstatt gammelt utstyr med produkter som sparer vann og energi 

Når ting flyter litt: 
Sørg for smart innredning i skuffer, se om du har plass til et ekstra skap, og vurder en Air dusjhylle. 

Når alt fungerer men… badet er bare så kjedelig!
Kjøp nye håndklær og tilbehør, eller velg servantbatteri, dusjsett og tilbehør i samme farge så får du et nytt blikkfang.